Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansskor

Dansbanan i kvällen
flickor överallt
men ingen kan dansa
så som jag vill
har dansskor på mig
söker överallt
efter rätta blicken
den lugna låten

Dansgalan i Malung
har längtat länge
de bästa spelar där
har dansskorna på
det flödar av musik
duktiga dansband
du står där i vimlet
vi svävar över golvet

Bokade en resa
med färjan över havet
till ett annat land
har dansskorna på mig
någon drink i baren
och snedsteg på golvet
men takten bra ändå
vals och några buggsteg

Musik i allrummet
har dansskorna på
Vikingarna på stereon
det spritter i benen
dansen med frugan
den är den allra bästa
favoritlåten hörs
vi håller om varandra

(Copyright © ULJO)




Fri vers av ULJO
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-01 07:28



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Oh vad härligt!
2021-04-01

  Blomma-Stjärna VIP
Jag håller med; att dansa hemma med den man har kär är bäst!

Härlig danskänsla i alla 4 verserna!
2021-04-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag säger som
Du nu, ge dansen
en chans, den kan
sluta i en romans, som
man kanske trodde ej
längre mer fanns...
2021-04-01

    Lena Staaf VIP
Vilken härlig text! Minnen med känsla och så ett hopp fram till nutid och glädjen att få dansa med sin käresta.
2021-04-01

  Maria Sundelin VIP
Ibland är det bäst att gräva där man står
2021-04-01

  Feliaxel VIP
Att dansa är bra för både kropp och själ
2021-04-01

  Kungskobran VIP
Får jag chansen
till sista dansen
2021-04-01

  Öknens Ros VIP
Med rätta skor går allt som en dans
Man då på tjejer får en chans
2021-04-01

  lodjuret/seglare VIP
Det viktiga verkar int vara att 'kunna sin sak', utan att vara 'rätt klädd' om än just spak, att läsa text är gott nog, det firas ibland än uppå krog, annars kan en ju bada i en vak...
2021-04-01
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO