Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det sker

Det är en plåga
Men ändå inte
Att vänta

Allt som händer då
Sker inte
För väntan är stor

Men tiden tickar
Och du ser regnet falla
Suckandet ekar högt

Och allt det sker




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-04 12:37



Bookmark and Share


  Horace
Väntan som sömn är tillväxt
Villrådig väntan är vishet
Väntan i strid är samling
Väntan i inlevelse, är liv
i sanning

väntan övergår förr eller
senare i entusiasm
då vågar man
2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva