Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina många ansikten

Endast ett jag syns
mina många ansikten
döljer oss andra

Är det bäst så här
kanske alla ska träffas
och bryta ett bröd

dela dryck ihop
avkläda sanningarna
och bli helare




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-04 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP