Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


har du glömt oss




två kattpojkar tryckte nosen mot rutan
jag öppnade och den frostnupna
proppen lossade ur ketchupflaskan

antagligen dansade mössen glädjedans
när de försvann




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2020-12-04 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP