Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten skriven gemensamt med BenGust.


Daggkyss och längtanston

i höstens
blickande bärnstensiris

speglar horisonten
sin längtanston

medan sprödvinden
strör maskrosfröord
över daggkysst äng

skarven mellan
sommarångande
steg och höstkliv är
ännu inte helt täckt

madrigaler rullar
fortfarande runt
träden virar in

djurens löpgångar
med det tudelade ljuset

i herdehyddan kvardröjer
flöjten i tystnad

glödögon kolnar
medan fårahjorden flyttas

och den mojnande pust
tar mark bland mossor
och blåbärsgömmor




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-04 17:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar text, ser, hör och känner!
2020-12-04

  AiA Maria den fria
Era magiska toner ljuder kraftfullt!

Himlafröjd
o jordaglädje
löper likt en gobeläng
i varje skapat ords vibration

Alldeles, alldeles underbart!

Tack!
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP