Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Storsäljare in spe?)


Går det så går det. ..



Han stalkade lite här
Och han stalkade lite där.

Han bökade lite där och
Bökade lite här.

Han halkade lite dit och hit
Och plötsligt hade han ju

Blivit en aningens litterär
När han sen tillsatte

Lite gamla
Kokbokskunskaper
Och ingredienser


Hade han förvandlats till
En vacker julkalender

Med små smarriga
Chokladbitar

Och tankeväckande texter
Bakom de små luckorna

Som sedan såldes på Coops
Stormarknad för 25 kr.
Styck

Och det märktes inte
Alls att han kom från
Ludvika





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-12-04 17:41



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jo det märks om dom kommer från Ludvika, dom säger Y istället för U, "spela pycken" t.e.x he
2020-12-07

  Kungskobran VIP
Härligt tankeväxande text
2020-12-05

  Scarlett Miryam VIP
Ett bökande svin går alltid att sälja! (Öppna valfri kändisblaska)
(För att inte tala om en grabb med choklad...)
2020-12-05

    Lena Staaf VIP
Skulle nog vilja ha en julkalender med dina kluriga texter i 24 dagar. Det skulle absolut vara värt minst 25 kronor!
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP