Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oavsett hur hårt de försöker

Var stark så att ingen förolämpar dig

Ädel så att ingen ska förödmjuka dig

Vara dig själv så att ingen kan glömma dig.

Whiskey Jazz • Best Soft Jazz for Cocktails and Dinner | Mellow Music for Cocktail Party - YouTube




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-04 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP