Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En själs efterskalv

Ur elfenbenstangenter
ljuder nu

min själs drömmar

när mina fingertoppar
drömmer
din huds tankar

och

din hud glöder
av blues
genom alla sina toner

när min själ
spelar fritt
på livets tangenter










Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-04 19:57



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Poesi och musik i förening, känslan finns här så fint.
2020-12-06

  AiA Maria den fria

Själen
i full skala

Tack!
2020-12-04

  BenGust VIP
Det inre jaget dallrar som efterklang på pianots tangenter.

2020-12-04

  Lustverket VIP
Jeffrey Lee Peirce, Larz?
2020-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Och ingen sjunger blues som...?
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP