Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JOHAN ÅKE BENGTSON


MUSIKEN TILL NOBELS PRISUTDELNING-Trad.ar/JOSON

HÄR ÄR EN HYLLNING TILL ALLA ER SOM GENOM FORSKNING HAR GJORT DET VI SER OCH ALLTING SOM NI GJORT FÖR OSS TÄNDER VI STJÄRNAN PÅ HIMMELENS BLOSS




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ingvar Strisell VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-14 15:41



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
hjärnan behöver det forskning om. mycket man inte vet om den ännu.
2021-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Strisell VIP