Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje fredag samma rutin (Min klimatkamp 4/12)

Vad ska jag skriva om idag? Eftersom det är fredag kan jag skriva att det är fredag och att jag, som vanligt, publicerat ett climatestrikeonline-foto på Instagram. Jag har till och med gjort två inlägg, men det andra fotot är för den lilla norrländska stadens räkning. Det är ingen i Fridaysforfuture-gruppen där som är särskilt pigg på sociala medier, och jag vill visa omvärlden att dom inte har gett upp, (efter deras godkännande förstås). Liksom förra veckan är responsen skral. Men skit samma, varje fredag, samma rutin. Så länge Greta orkar så orkar jag.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-12-04 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP