Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEKARE OCH TVIVLARE

Nekare tror mer på alternativa
fakta, som tillverkats av de naiva.

Några tror inte Corona är farligt.
Därför beter de sig värre än varligt.

Skeptikern, tveksam till alla vacciner,
tror att hon hör till försökens kaniner.

Tyskar, som "tvärtänker" mot restriktioner,
tvivlar på virusets lunginfektioner.

Vissa förnekar klimatkrisens faror,
nekar att tro alarmisternas maror.

Många av jänkarna, särskilt de trumpna,
misstänker valresultatet, det lumpna.

Troende, från ateister till fromma,
tvivlar ibland när de känner sig tomma.

Tvivlare finns utav alla de slag.
En hette Tomas. En annan är jag...







Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-05 12:28



Bookmark and Share


  Minkki VIP
som att klättra ner för en trädstam, ända till roten.
2020-12-10

  bibbi ahrnstedt
Fint, verkligen så skickligt rimmat och påfunnet
2020-12-05

    ej medlem längre
Jag läser ur din text att Tro och tvivel går hand i hand ibland. Det är nog lite både-och med det tror jag. Gillar stämningen i denna text.
2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP