Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och världen visar sig

Guldet är spunnet
Och världen visar sig
Möjligheterna är här
Och jag vill

Men att ta steget
När speglingarna visar
Mina rädda ögon
Är svårt

För vilket steg
Är vägen till det bättre
När så mycket känns
Som det är bra




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-04 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva