Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Moder Teresa firade jul med de fattiga!


Lucia, jul och midnattsmässa!

Sitter vid fönstret

och tittar ut,

nu har nog snön

kommit för att

stanna!

Längtar till julen

Å midnattsmässan

från Peterskyrkan!

Varför fylls jag av

vördnad av allt det

heliga, Lucia,

Maria å Jesus

å alla helgon!

Det heliga

ordet,

Å Påven Franciskus!

Jag trängtar!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 113 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-04 22:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Låg i feber och fick nöja mig med Gud.
Höga Visan 2:6
2021-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Varav hjärtat är fullt, skriver pennan!
2020-12-07

    Lena Staaf VIP
Vackra ord om längtan till julen!
2020-12-05

  Sparvögat VIP
En fin stund att längta till...
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy