Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksviskningar

Jag föreställer mig att du viskar någonting i mitt öra
Utan att säga någonting
Att du täcker mig på natten
Att med din hand du styr över världen
För att den ska gå i rätt riktning
Jag är uppfriskat när jag tittar i dina ögon
De släcker min törst
De lyfter mig ut ur mörker
De lyfter mig upp
Att lysa.

Jag brinner bara för dig.




Fri vers av Barbara
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-04 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbara
Barbara