Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att lyssna

 

Att lyssna klokt

Att känna vist

Att tänka med hjärtkontakt

Räds inte tystnaden i pauserna

Ha mod att stå kvar vid oväntat svar

Skälen i själen ingen enkelriktad gata

 

 

 

 




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-05 00:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sann vänskap...fint beskrivet...
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP