Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den perfekta mannen

Jag älskar att ha honom med mig ut på vandring i skog och mark. Framför allt så är han oemotståndligt rolig och kreativ, ja riktigt kul att leka med. Han är lite som en sån där extrem schweizisk armékniv med allt från nagelklippare till förstoringsglas, han kan nästan allt.

Han fångar små detaljer som inte är synliga för blotta ögat! Han missar aldrig ett avgörande ögonblick! Han är pålitlig, trygg och stabil att hålla i handen. Han identifierar varje rörelser hos mig! Han är anpassningsbar, och villig att ändra sig snabbt. Jag behöver bara smeka  hans endoterma delar  så ger han blixtsnabb respons.

Det är väldigt lite tjafs och brus hos honom. Han har hög känslighet och är Imponerande stabil. Han är suverän med skarpt intellekt! Och när jag väljer vad som matchar mig bäst så optimerar han sin inställning automatiskt. Jag känner föreningen strömma genom min kropp.

Han passar mig perfekt. Jag vill fyllas av hans fullkomlighet och induceras med honom, ingå i olika kopplingar för att se livet genom hans ögon, tills jag begriper att all tid kan rymmas i en enda natt. 

Nikon har extra allt!




Prosa av Connie
Läst 420 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-12-05 02:30



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ögonblicklig tidsbild
Fångad i ett
Kamera
Öga!
;)
2021-07-02

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt diktat...snygg beskrivning av den perfekte...:-))
2020-12-27

  Kajan VIP
Mycket fyndigt och elegant, och du har god smak vid val av partner...
2020-12-14

  Solstrale VIP
En kamera, en lins, ett objektiv en slutare och en bländare... Du fick allt! Riktigt bra skrivet! Du har verkligen allt i pennan!
2020-12-14

  lodjuret/seglare VIP
Jag trodde i min enfald att texten beskrev Torkel. Han brukar låta som om han vore 'nästan perfekt', han kan inte vara kvinna, föda barn eller göra 'tjejkast'... men i övrigt verkar texten alldeles närmast 'utmärkt'.
Själv hade jag förstås en Minolta, men min bror har visst fastnat för en, en kamera...
2020-12-11

  Sparvögat VIP
Nikon har allt och lite till om man ut och fota vill...
Härligt inspirerande är dina ord!
2020-12-06

  morgonstjärna VIP
där fick jag ett gott skratt, tack <3
2020-12-06

  Mats Edin VIP
Härlig ton
2020-12-06

  Vind
Ha ha, jag blev lite rädd under läsningen att det skulle stå Canon längst ner :)

Men manuell, då lyder min 'Nikoná' (ja min är en dam) bäst.
2020-12-05

  WyS VIP
Härlig läsning!
2020-12-05

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ha ha ha den var superbra, spännande in i det sista.
2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie