Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om svarta hål finns, varför inte vi som allt annat...


min mittersta mitt

ursprung finns för oss alla

givet som gåva




Bunden vers av Horace
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-15 12:46



Bookmark and Share


  Väsensskild
I mitt mittersta mitt finns kärlek
<3
2020-12-16

  lodjuret/seglare VIP
Texten får mig att tänka, på en väninna som är änka, har ett svart hål i sin själ, patience slå tiden kan ihjäl, litet av tröst stjärnor de blänka...
2020-12-15

  AiA Maria den fria


I mitten

Mitt

Hjärta

Mitt i

Allt



Tack!

2020-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace