Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste nog fundera över att sluta med att försöka förtydliga mig ... ... då det synes som om jag blott bara lyckas krångla till det än mer ...


Komplimanger är ingenting ...

... du kan förvänta dig
att någonsin få av mig


... om jag inte verkligen
menar det ...


Vet dock inte om det
ens då

kan betecknas som 
en komplimang 

Dock är det så
att när jag ser
och känner någonting
jag uppskattar och tycker om
hos någon jag möter

så som till exempel 
någon som dig

då kan jag ej
låta bli
att i ett sådant sammanhang
göra dig medveten om
vad jag känner och ser

vilket för mig blott 
om än kanske lite mer än så
är en spegling av fakta

även om andra gärna vill
få det till 
att liknas med en komplimang


 

 

 

_________________________

Publicerad här tidigare i juli 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-12-05 07:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Komplimang, smicker, lismande det är inte alltid lätt att bedöma vad som är vad
2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP