Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du osynlig går vid min sida är längtan historia...


nu dagen spricker

i mitt vidöppna hjärta

stärker och helar




Bunden vers av Horace
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-05 07:29



Bookmark and Share


  karenina VIP
Så fint. Är kärleken stark behöver man inte hela tiden varandra sida vid sida. Det gör man i visheten om varandras kärlek.
2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace