Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porlande

Spegelglas av is.
Det som rann igenom min älv.
Små frön av minnen.
Sakta porlande.
Midvinternatt.
Så också du.
Stjärnklara videung.
Av tystnaden.
Jag trodde var min egen.
Men av allt att döma.
Vi ses igen.
När orkidéerna blomstrar.
Du underbara.
Jag släpper in dig.
Innanför min själ.
Där du får stanna.
Tills våra vita svanar flyger.
Sin långa resa.
Över stränder.
Över klippblock.
Över ödet.
Och tillslut somnar.
I det vi kallar pärlemor.
I berguvens trygga famn.
För alltid.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-05 08:39



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Sinnlig och berörande vackert!
2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP