Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Filten


den grå gryningen har även en röst
och smyger in i själen din
vilsam och varm som en kamin
ger den sinnet betydande tröst
den väsnas inte med pukor eller trumpeter
men ger harmoni
och lägger i din öppna hand
ljuset med glimmande stjärnor uti
en handfull himmelsbrand




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2020-12-05 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP