Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans i norr

Den tredje regnbågen.
Mitt inre fylld med livslust.
Samma andetag.
Som du.
Viskar.
Tröstande.
Vemodigt lugn.
Snälla stanna.
Tills jag inte längre hör.
Snödroppar falla.
Innanför vargarnas blick.
Ändå vilar.
På min kudde.
Av norrsken.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-05 09:27



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Vackert med regnbågen fylld med lust snödroppar innanför vargars blickar och norrskenet på kudden. Ser ett vinterlandskap som bär på hemligheter framför mig. Fint!
2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP