Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad finns i ett ord

Vad är i ett ord?
är det en färg en struktur
Manchester corduroy eller siden
sammet eller mjölk
ett ljud
är det en känsla eller en känsla
där jag är bunden
är det hej eller hejdå
Jag lyssnar eller gråter
Jag springer, jag gömmer jag söker
Jag vänder mig om för att ta en titt
Vad är i ett ord?
är det kärlek och god tro
eller reser det med
en sportbil eller en cykel utan hastighet
runt en honungsbiesjö
Är det vatten eller är det land?
är det sommar för alltid eller
bara ett träd
en lund där
det finns en fågel och en ekorre
och lämnar den dansen
i en virvel i november
är det ilska eller är det skam
eller mild lättnad från konstant smärta
är det ett halsband eller en ring
eller någon som kan
verkligen sjunga Blues
vad står det i ett ord
är det som jag gör eller inte
Jag kan inte eller inte
Jag kommer eller jag går
är det äktenskap och skilsmässa
är det en våg eller ett löfte
en sadel eller en vattenfallskälla
av en flod som kommer att vinda och
böja sig nedåt
smaragden och diamanten
dalen nedanför var
blommor av den sötaste nyansen växer
inte långt från havet
Jag gråter eller jag sår
ett ord kan ge mig hopp
och litar på eller leder
till en rejäl dans av
lust som lämnar mig
längtar efter mer beröring
och dofter som gör mig
drömmer om så mycket mer
vad står det i ett ord
någon gång är det en hel värld
och ibland är det
Bara verkligen borta

the apache kid




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-05 09:28



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Finns inte mycket att säga förutom:

WOOOOOOW..
2020-12-10

  Jeflea Norma, Diana. VIP
även om du skriver på svenska hör jag låten på ordet, ja det kallas att ledas av en bra musa med den poetiska odra du är.
2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP