Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cancer

I dina ögon finns rymden
evinnerligt vakuum
inte en enda stjärna att guida mig hem
Åh vad jag önskar att få se dig igen

Det glimmar till
jag skymtar en skepnad
åh vad jag längtar efter att se dig igen

En liten vits
lyser starkare än sirius
Jag kan andas
när livet kommer åter
och stjärnorna tänds
guidar mig hem
Nu, NU kan jag se dig igen




Fri vers av Yvalinn
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-05 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvalinn