Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekännelse

Jag både vaknar och somnar med dig i mitt sinne,
drömmer och hoppas att det ska bli annat än bara ett minne.

Har varit ledsen, arg, besviken och dum,
en sorgens flykt från ditt kvarlämnade tomrum.

Nya mål, nya stigar finns att trampa,
men jag saknar mitt ljus, saknar dig som målets lampa.

Trots allt är du den jag i hjärtat håller kär,
den kvinna jag på alla vis från själen till har begär.

Kan inte hjälpa vad jag känner,
men det är helt ok om du bestämmer att du detta meddelande bränner.

Men jag härmed mina sanna känslor bekänner:
Jag är kär i dig, bara dig och ingen annan.




Bunden vers av JanneD VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-12-05 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP