Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungspets

Så nära att jag kan röra vid den.
Ditt smekande du.
Tungspets.
Tunn hud.
Lent.
Befinner mig vid vita liljornas pantrar.
De som förstår.
När jag inte gör det själv.
Förlåtandet blomstrar än.
Ametister.
Trötthetens leoparder krackelerar.
Vid isen.
Dessutom närhet.
Njuter.
Som om.
Det var.
Igår.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-05 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP