Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett redigerat verk ifrån arkivet


Discokillen

springer titt som tätt till toaletten för att ta sig
en liten näsa eller två där kokainet får hans näsa
att börja fräsa
Sen är det bara åter ut på dansgolvet igen som gäller
för det är där som han kan visa upp alla sina
talanger när han fäller en och annan konkurrent
Att han sen är en mästare på dansgolvet är ju
redan allmänt känt
För det är mycket sällan som han ramlar på näsan
efter att han har kommit lite på slänt
Så discokillen hoppar upp och ner och in ut, för
han lever helt i diskodunkets vilda tjut
Och så länge musiken dundrar ut ur högtalarna
kommer han aldrig att sluta dansa
Och om du då bara råkar komma i hans väg
så lär han chansa på att du inte vill sitta still
För då lär han bara dansa runt dig med ett
endaste förtjusande smil, på sina läppar
För när discokillen dansar , så gör han det alltid
med både klass och stil...

Ken Cassel
5/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-05 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel