Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Frågar inte

Ska inte ställa frågan

men

såklart jag undrar,
såklart jag blir fundersam
såklart jag blir riktigt fundersam,
såklart det inte finns något giltigt svar,
något rationellt

godtagbart.

Puss




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-05 13:21



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Som man ropar i skogen får man svar
2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB