Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte vänta för någon annans skull


Lev nu lev här när vingarna ännu bär

vem följer vinden dit hon far
vem kan rada upp och räkna
de dagar hon har kvar
vem andas och hör sitt hjärtas slag
vem vill leva en tom och kall
och övergiven dag
hellre än att dö i frid




Övriga genrer av Loindra
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-05 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loindra