Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dela kan hela!

När ljuset nu bara dalar
och mörkret sig mer förökar
och till max uppåt bara ränner
då gäller det att ha ljusa vänner
som snabbt till en ränner...

Så vi kan förenas tillsammans i vår energi
och med våra strålar få ihop ett scoop
som inte bara lyser upp för oss
utan även för andra som från
mörkret vill fly och ser vårt bloss
och allt de behöver göra är:
Att kasta loss!








Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-05 16:28



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja så är det. Många är ensamma i denna tid.
2020-12-06

  Solstrale VIP
En sjpersanning! Så är det!
2020-12-06

  bibbi ahrnstedt
Fint, j energin kan göra underverk
2020-12-05

  ULJO
Fint
2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt