Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad finns bakom glaset


Vad vet clownen om sorgen
han ler genom tårar men han förstår sorgen
alla bär minnen bakom kostymen
men de vaknar
då människor slår in dörren

Ord bygger upp och river ner
Coronatider går vi över gungande golv
ett ord här och ett annat där
fjädern växer till en hönsfarm
det är viktigt tro på framtiden
trots vägen är tung vi går
det blir nya möjligheter nästa år




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-12-05 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP