Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång om dig

En sång
Om dig igen
Och jag känner din närvaro

Men ensamheten är skön
För jag har mig
Och kan leva

Fast drömmarna viskar ditt namn
Och sången är om dig




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-05 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva