Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När glöden har falnat

När glöden har falnat i kaminen, lägger jag in ny ved - det är ale här från trakten - och så blåser jag glöd till eld.
Belåten ser jag hur det tar sig. Det flammar upp.
Jag har lyckats vända kaos till hopp idag. Ännu en gång denna djävla höst.

För detta tackar jag min hustrus gudabenådade känslighet.
Utan att säga något. Utan att egentligen göra något. Så är hon där.
Kvinnomjuk. Bergfast.
Känsligen.




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-05 19:19



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Bravo, till er bägge!
2020-12-14

    Melona
Så vackert!
2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP