Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....försenad lucka.... i form av dialog - måhända med mig själv


Glugg 5 : Tagit Vägen?

 

 

- Var har JULEN tagit vägen?!

- Den sitter isolerad bakom spridda luckor.

- Okej, varför är då alla halvöppna?

- Nejdå, om du kikar efter så är vissa halvslutna!

 

 

- Var har BARNEN tagit vägen?!

- De lyser fint med sin eviga frånvaro.

- Jodu, de har aldrig ens hunnit bli födda.

- Inte desto mindre alltmer påtänkta?!

 

 

- Var har TIDEN tagit vägen?!

- Den ligger och slumrar titt som tätt... sällan helt klarvaken.

- Hur kommer det sig då att jag klarar av allt längre arbetspass?!

- Dygnet måste ha börjat bita nästa dygn i svansen.

 

 

- Var har STADEN tagit vägen?!

- Den bygger om sig och bygger om sig....

- Likt förbannat lyckas så många människor låta bli att villa bort sig.

- Relativt vad? De flesta har ju aldrig hittat mig!

 

 

- Var har VÄGEN tagit vägen?!

- Den har väl alltid varit här?!

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-06 09:53



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Var ska vi sova i natt..... ? är frågan jag ställer mig. Medan jag läser denna härliga villervalla av frågor och svar....

Tack för underbar läsning :)
2020-12-06

  Nanna X
* Where
2020-12-06

  Nanna X
Haha, "Wher Have All The Flowers Gone?"

When will we ever learn...
2020-12-06
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP