Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som förför

Det som ännu inte hunnit
blivit förstört.
Det sköra vindspelet.
Hennes ljus.
Bekräftelsens vargsång.
Det tunna.
Lätta.
Sommarregn.
Aldrig mer fångad i blekgrå tankar.
Det stålgrå som aldrig var jag.
Fjärilslätt jag svävar.
Som svandun.
Över isvaken.
Men så lågt.
Som gryningssolens djup.
Bottnar självkänslan av pudersnö.
Sakta faller.
Tindrar.
Glittrar.
Flämtar.
Något ljuvligt.
Magiskt.
Barfota.
Naket.
Du.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-05 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP