Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälpande hand

Behöver dig som mest nu i mörkaste tiden

 Nu  när min kropp inte vill

Vacklande smärtsamma steg

 Nu är det tid få en hjälpande hand

som ska göra dagarna och nätterna ljusare

Käglorna ska bort istället

kommer en hjälpande hand

du ser smärtan i ögonen

Det är bara just nu det blir bättre  för dag till dag

Ska hålla ut med min inre styrka

Icke ge upp

Du blir en stund hos mig

med hjälpande beskyddad hand.....




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-05 23:05



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
det finns en stund när empati är viktigare än de vackra kärleksorden,
2020-12-06

  Sparvögat VIP
En varm, hjälpande hand som ger beskydd och ro i en smärtsam tid...
Så vackert beskrivet i din fina dikt...
2020-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP