Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011 och tidigare


Hem

splittrad mellan världar är jag
gud, du ser mig, mina hål
de öppningar jag ber och lever genom
andas genom, bär, men ej förstår

splittrad mellan själar är jag
mellan de som rör dig genom blod
de som rör dig genom vatten, de som
ständigt åkallar
mörkret, ljuset, stenen, brödet
alla söker de ett hem

splittrad mellan världar går jag
när jag håller mångas händer
ber om nåd för våra sprickor
söker mina fötter vilt din väg




Övriga genrer av Katasterismi
Läst 66 gånger
Publicerad 2020-12-05 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katasterismi
Katasterismi