Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011 och tidigare


Adrianopel


i öppen luft en marknadsplats överspänd
med tältsegel mot solljuset
”Alla köpvaror låg där utställda
från fikon till ikoner”
skolappare och läderbearbetare
hantverkarsånger i Konstantinopel

Bysans faller - jag läser historia
Turkiets tron
Urban från Ungern
Sultanens armé
Tunga kanoner
1453
Constantijn XI Palaeologos
Vad hände sen?




Övriga genrer av Katasterismi
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-05 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katasterismi
Katasterismi