Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karma

Aldrig jag dig försakat 
Varken lycka eller välgång
Ser hellre dig lycklig
Då jag redan plågas
Jag klarar av tortyren 
Men du är så skör
Inte lika medveten
Eller så klok som jag 
Fast du gjort mig illa
Sårat in i min kärnpunkt
Så kan ilskan stillas 
För kärleken i mig
Är större än hatet 
Vill omfamna och trösta 
Förstå hur du tänkte 
Ge dig ett leende 
Även om du inte 
Förtjänat det från mig 
Förlitar mig på karman 
Den ger mig styrkan 
Du kommer betala tillbaka 
Om inte snart så någongång 
För om jag är förlåtande 
Får jag mer kärlek i gengäld 
Så i viss mån är jag ego
Då jag gör det även för mig 









Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-06 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan