Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I forntida spår

Med vördnadskliv
tar jag mig fram

över Hästhagens
ryggade åsar

bevarade fornåkrar
från 1500-talet

som formades av
generationers slit
att plöja jorden

i deras steg
går jag här nu

lyssnar till plogens
skär i jorden




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-06 09:44



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

I ödmjukhet
nås spåren
av o i liv
-evigt.

Tack!
2020-12-06

  BenGust VIP
Såna tankar är aktningsvärda. Och att låta forna tider strömma fritt.
2020-12-06

  Kajan VIP
Inlevelsefullt, knyter ihop nutid och dåtid med poesi.
2020-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP