Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgon älskade uggla



förtroendet gick upp i rök
vem sitter på grenen och sågar av den?
Såg the girl in the sprider web
igårkväll
nästan lika ruskig som verkligheten
säkrast med egen kuppe
då förlorar jag inte lusten att leva
vilken fasa då jag fann
den som bältade dig och serverade
koppen levrat blod
och mitt namn intill




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-06 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP