Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lugnaste stället man kan finna i våran galax

om man vill ha lite lugn och ro är på den mörka
sidan av månen, skulle jag tro
Där råder nog stillheten själv
Men att ta sig dit är inte det lättaste
Därför har jag i mina tankar byggt mig en bro dit
så att jag kan ta mig över dit när jag helst vill och
känner att jag vill vara lite ifred ifrån allt
Ifrån släkt och vänner
Och vilken utsikt jag har där sen ut mot det stora och
vida universum då jag inser hur liten jag är ändå
Mäktigt värre
Vilket gör mig ödmjuk och snäll då jag önskar att alla
fick vara med och se det här ifrån den mörka sidan
av månen med sin kyliga atmosfär
För då skulle även ni märka vad lugnt och skönt det
är här och även ni i detta stilla landskap bli lite kär
Jo, jag lovar och svär..

Det lugnaste stället man kan finna i våran galax?!

Ken Cassel
6/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-06 10:34



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Dit vill jag också hitta!
2020-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel