Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla skriver bara skitpoesi

Alla skriver bara skitpoesi
fruktansvärt dåligt, tråkigt
innehållslöst och ekande tomt

jag har på mig basker,
det är vinterkyla

någon sa, det sägs;
att du skriver som speglar
snöflingor i virvelvindar
fjäderlätt och oberört
som slingrande murgröna
vecklar ut sig och expanderar
du skriver glödande, klarblått
som när moln skingrar sig
och himlakroppar öppnas:
exploderande orgasmer
sperma över mina bröst
jag sväljer dina ord
som du sväljer beröm

men jag:
jag skriver bara hypotetiskt
inte särskilt iögonfallande
jag skriver sånt man går förbi
i hyllorna på mataffären
tyngdlösa bokstäver
som reats ut och glömts bort
i botten på en ica-påse
någonstans i hökarängen

det känns som att få munsår!
när rytmen krackelerar -
det ilar som tandvärk,
tinnitus, talfel:
tokskratt!

jag sväljer dina ord
de smakar som taggtråd

jag har på mig basker,
det är vinterkyla




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-12-06 11:22



Bookmark and Share


    räddaVargen
ja, mycket skitpoesi, men jag stannade vid hyllan där ditt fanns
2022-09-16

  Domenico VIP
Ett brutalt djup kombinerat med en elegant överton...God läsning!

2020-12-09

  SatansSon VIP
du är bra. jag kunde inte skriva bra alls då jag var 21.
2020-12-06

  Larz Gustafsson VIP
Tala för dig själv!
2020-12-06

    Askanden
bra detta

2020-12-06
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP