Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollbunden

Dina smekningar

trollbinder mig

Din kärlek gör mig

till en annan person

som jag hade glömt

bort existerade

Din magiska tjuskraft

gör mig galen

på ett underbart vis

och allt jag drömmer

om är att göra

dig lycklig

I harmoni med kosmos

förenas våra själar

i ett äventyr

som aldrig tar slut

Vi fylls av en

glädje och spänning

som är intim och skön

när vi besöker andra

världar och våra kyssar

alltid smakar mer

Dina blixtrande blickar

är fyllda av mystik

och du förhäxar mig

med dina ord.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2020-12-06 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP