Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hänum


 



Hänum hänum slottet blå.

Solen i galopp och solen längtar hem.

Gunåde om dej på blixtvisit med kulturell onani.

Jösses fan vilken vacker motor.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2020-12-06 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP