Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla dessa dagar!

Vi hade en mugg med den texten.
Alla dessa dagar som kom och gick,
inte visste jag att det var livet.

Vissa händelser minns vi så starkt.
En del vill vi endast glömma.

Vem kunde tro att 2020 skulle bli ett år av sorg för så många människor.
Ett år av oro och ensamhet, ett år med så många sjuka här på jorden.

En dag vill vi att det blir bra för alla igen.
Vi håller hoppet kvar!




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-06 13:23



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Ja det blev ett konstigt år, men hoppet till ljuset består:-)
2020-12-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om den mörka tiden som är, men även om hoppet om att ljuset skall återvända!
2020-12-07

  morgonstjärna VIP
absolut
där det är som mörkast
vilar ljuset
2020-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP