Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Let´s dance!

Kom så dansar vi hela natten lång, du och jag
Ingen tid att förlora
Så låt oss nu få komma igång
För du behöver bara följa med i mina spår, då det är jag
som för till den här musikens sköna rytmer och klanger
i denna underbara sång som går
Så det är bara för dig att haka på
Och du behöver inte oroa dig, för jag lovar dig att jag
inte ska trampa på dina tår
Jo, jag ska vara riktigt försiktig
Vara riktigt varsam, som jag hoppas att du förstår
Så dansa med mig här och nu, så får du se vad du får
och vad du själv förmår
Så dansa med mig, här och nu, då du låter mig få hålla
min ena hand mot ditt ena lår, innan jag slänger upp
dig i luften för att genast ta emot dig i mina armar
så att du landar mjukt
För på mig kan du lita på, for shore
Och se nu vad bra vi båda mår efter att ha dansat
skjortan av alla andra som blivit utslagna
och nu hemåt går
Hoppas bara att de inte blev allt för ledsna med en
och annan liten salt tår
För vi vill ju inte att de ska få något öppet sår på grund
av det här, då det bara är en danstävling som
återkommer år efter år
Inget att vara ledsen över...

Let´s dance!!!

Ken Cassel
6/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-06 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel