Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När verkligheten kommer ikapp dikten

Plötsligt -
ett samtal från okänt nummer

En röst -
som lät mycket bekant

Med ett skratt -
han inte hört på många år

Ett beklagande över sorgen
för en mycket nära släktning som gått bort

Plötsligt återuppstod
denna person

Med ett skratt som tidigare kunde ta honom över
världshav för att få höra nära sitt hjärta

Hur hanterar man dikten
när verkligheten kommer ikapp ?

© Christer Johansson 2020-12-06




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-06 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten