Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRUVLIGT

Det är så gruvligt
att inte veta
vilken väg som livet tar
Hur man än frågar
och funderar
så finns det inget svar

Man kan ändå inte
låta bli att undra
när var och hur
och hela tiden finns 
ångesten där på lur

Önskar
jag hade en avknapp
så jag stundvis
mina tankar slapp

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-06 14:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA svåra tider just nu för de flesta...
2021-01-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångade tankar kring detta ok
2021-01-01

  ResenärGenomLivet VIP
Det enda man kan göra är att försöka ta dagarna som de kommer...
2020-12-27

  Lars Hedlin
JA man får fundera hela livet och ibland önskar man att man kunde stänga av alla dessa känslor!
2020-12-15

  Feliaxel VIP
Ja man undrar alltid vad som komma skall
2020-12-07

  ULJO
Vore bra att kunna stänga av livet ibland. Pausa
2020-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP