Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ... ... VÄND ... ... ...



Ökar du på stegen
för att hinna o finna
allt du kan o vill få ut
-av livet


Motsatsen är o bär
skapelseprocessen
allt du medvetet
-tillför livet










Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-06 14:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Omvändelse, se det ur ljust perspektiv, måsten är lyckan, lyckan i att vara behövd...
2020-12-07

  BenGust VIP
Fulltecknat kalendarium är inte automatiskt synonymt med ett lyckat liv.
Det är bara ett signum på att vi vill verka lyckade. Kanske inte alls leder till långvarig lycka.
Få ut nånting av livet går som ett mantra genom västvärlden. Här ligger en grundläggande felvärdering.
2020-12-06

  ULJO
Varför inte ta det lite lugnt. Vi människor stressar sönder oss.
2020-12-06
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria